Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiast bestuur, dat er naar streeft, namens de Oranje Vereniging Zoutelande, een mooie Koningsnacht en Koningsdag te organiseren, voor jong en oud. We financieren dit, door de opbrengst van voornamelijk het ledengeld, onze sponsoren, subsidie van de gemeente Veere en de RABO Clubsupport actie. Sinds 2017 hebben we weer een grote feesttent in de Langstraat opgezet. De feesttent geeft ons veel meer mogelijkheden en is tevens een onmisbare slechtweer voorziening. Hierdoor kan ook bij koud en nat weer, veel doorgaan.

De Koningsnacht

De Koningsnacht is de avond voorafgaand aan de Koningsdag, het begint met de inmiddels goed bezochte kinderdisco, gevolgd door een feestavond veelal met DJ, en/of artiest en begint om ongeveer 21.00 uur, voor de leeftijd vanaf 16 jaar. De entree voor de leden is gratis, maar voor niet leden wordt een entreeprijs gevraagd. De voetjes gaan flink van de vloer op deze avond.

De Koningsdag

De Koningsdag begint om ongeveer half elf bij het WOZOCO, alwaar er een gezellig meezingfeest met wat lekkers bij de koffie wordt georganiseerd. Daarna wordt de Koningsdag verder in de Langstraat en in de Feesttent gevierd. Er zijn springkussens, spellen, vrijmarkt, in de Feesttent voor de kleintjes een leuke kinderartiest, Fiets versierwedstrijd en nog veel meer. De Koningsdag wordt afgesloten met een gezellige LIVE band in de Feesttent van 17.00 tot 19.30 uur. Hierna wordt het programma afgesloten en kan iedereen nog heerlijk ergens gaan eten of een drankje doen bij onze sponsoren.

Huidig bestuur  van Oranjevereniging Zoutelande

Verantwoordelijke Functie
Koen Francke Penningmeester
Femmy Geijs Secretaris
Elvira van der Hoeven Algemeen Bestuurslid
Erwin Huibregtse Algemeen Bestuurslid 
Loes Kerkhove Algemeen Bestuurslid
Miriam Lous Algemeen Bestuurslid
Martin Verhoek Algemeen Bestuurslid
Inge Wouters Algemeen Bestuurslid